10.3.2024

Випускаємо підопічну нашого фонду

21 березня нашій підопічній виповнився 21 рік. До слова, наш фонд не надає одноразових виплат родинам, замість цього супроводжуємо кожну підопічну родину до настання дітьми 21 року. Системність допомоги є нашим пріоритетом.

21 березня нашій підопічній виповнився 21 рік, вона середня з трьох сестер у сім'ї. Її родина з Луганська — переїхали в Київ, а потім у Бучу. Після початку повномасштабного вторгнення сім'я була змушена вдруге покинути рідний дім та виїхати за кордон.

Батько став на захист України ще коли не всі усвідомлювали, що в країні війна — навесні 2014 року. Брав участь у боях за Маріуполь, Піски та Донецький аеропорт. Помер через тяжкі поранення у 2016 році.

Сім'я деякий час перебувала за кордоном, але зараз вони повернулися додому. Дівчина навчається на юристку в одному з київських коледжів, адже мріє стати слідчою. Її молодшу сестру підключили до занять  з української мови в нашому фонді.

Вітаємо нашу підопічну з досягненням повнолітнього віку та із завершенням програми фонду, вона отримує найкращі побажання у всіх її подальших зусиллях. Залишаємось із нею на зв'язку та продовжуємо надавати підтримку наймолодшій з сестер родини.

До слова, наш фонд не надає одноразових виплат родинам, замість цього супроводжуємо кожну підопічну родину до настання дітьми 21 року. Системність допомоги є нашим пріоритетом.